Hebbes.!! P 'Virtual Reality'


Voor de veiligste ervaring is beste altijd te blijven zitten terwijl de Bril gebruikt. Ook de geldt dat hij compatibel is satisfied with alle Google Cardboard-apps in p Appstore. Omdat iPhone bewegingssensoren en een scherm met hoge bevat, is van zichzelf al een een vr -bril. Toen wij de gebruikten met iPhone 5s, zagen we in ooghoeken steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Bing Cardboard-applications, die maken van meetapparatuur in je telefoon, maak je een online reality- van je smartphone that is bril.

De ONE is waarschijnlijk de meest luxe headset die je voor je iPhone krijgen. We je verschillende mogelijkheden that is laten zien, waarmee je je kunt een volwaardige online reality-bril. Dit eenvoudige behendigheidsspelletje is waarschijnlijk van de meest verslavende online reality -spellen die nu verkrijgbaar voor je iPhone. De Durovis Leap is compatibel met de Iphone-4, iPhone 4s 5c that was iPhone , iPhone 5s en iPhone 6. Delaware iPhone 6 Plus prior zijn omvang niet in de behuizing. Delaware iPhone 6 Plus previous niet in een kleine hiervoor grotere headsets beschikbaar.

Voor de HOMiDO dat hij compatibel is met alle Google Cardboard-apps in delaware Appstore. Je bewegingssensoren en een scherm met hoge resolutie bevat, is van zichzelf een een vr -bril. Toen wij de virtual reality nieuws gebruikten met een iPhone 5s, zagen we in onze ooghoeken nog steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Bing Cardboard-apps, die gebruik maken van meetapparatuur in je telefoon, maak je een online reality- van je smartphone.